Από το γραφείο Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου:
Η Δημοκρατική Συμμαχία παρακολουθεί με λύπη όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο χώρο του Αθλητισμού και ιδιαιτέρως στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και την ομάδα του ΟΦΗ. Δυστυχώς, η κυβέρνηση και ο «αρμόδιος» Υπουργός, κ. Π. Γερουλάνος, καλυπτόμενος πίσω από το Αυτοδιοίκητο του ελληνικού Ποδοσφαίρου και προφασιζόμενος διάφορα προσχήματα αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να αντιμετωπίσουν με θεσμικό τρόπο τα προβλήματα.
Ο κόσμος βράζει από τον εμπαιγμό και την αδιαφορία που επιδεικνύει η κυβέρνηση για νοσηρά φαινόμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως είναι οι αλλεπάλληλες καταγγελίες για δίκτυα διαφθοράς και η έξαρση των φαινομένων βίας. Εάν ο κύριος Γερουλάνος θέλει πραγματικά να προστατέψει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, τη διαφάνεια και την τάξη, οφείλει να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του απέναντι στο φίλαθλο κόσμο της χώρας».
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s