Νέα δικογραφία για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων σχηματίστηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, με αφορμή στοιχεία τηλεφωνικών συνομιλιών προσώπων που σχετίζονται με τον βασικό μέτοχο της ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, προσωρινά κρατούμενο, Γιώργο Τσακογιάννη. 

Στην καινούργια δικογραφία, που ήδη έχει διαβιβαστεί στον ανακριτή που χειρίζεται το θέμα των «στημένων», περιλαμβάνονται νέες πράξεις, νέοι χειραγωγημένοι αγώνες, πρόσωπα που είναι ήδη κατηγορούμενοι στην πρώτη υπόθεση, αλλά και νέα πρόσωπα. 
 
Το υλικό της νέας υπόθεσης συλλέχθηκε από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνομιλιών το διάστημα από τις αρχές Ιανουαρίου έως τις 3 Μαΐου 2011, στο πλαίσιο της έρευνας του Τμήματος Εκβιαστών Πειραιά για την δράση εγκληματικών οργανώσεων σε όλο το νομό Αττικής. Τα τμήματα των συνομιλιών που αφορούσαν τις δραστηριότητες του Γ.Τσακογιάννη σε σχέση με τους «στημένους» αγώνες αποτέλεσαν την βάση για την νέα δικογραφία.
Το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν άγνωστο, καθώς η άρση τηλεφωνικού απορρήτου της πρώτης δικογραφίας, για τον Τσακογιάννη, αφορούσε το διάστημα από τον Μάρτιο του 2011 και έλειπε το δίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου, που όπως προέκυψε χρησιμοποιούσε άλλα κινητά.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s